CibaVision

Air Optix® Aqua

Sferične kontaktne leče za običajne dioptrije.Udobje ob dotiku – ves dan, vsak dan.

Kontaktne leče Ciba Vision Air Optix® Aqua so mesečne leče iz silikon hidrogela, znane po visoki prepustnosti za kisik -138 Dk/t in posebni vlažilni učinkovini, ki prinaša novo raven udobja pri nošnji. Primerne so za osebe z običajno dioptrijo, brez cilindra ali presbiopije.

 

 

 

Air Optix® Night&Day Aqua

Sferične kontaktne leče za podaljšano nošnjo. Kontaktne leče, s katerimi lahko tudi spite.

Kontaktne leče Ciba Vision Air Optix® Night&Day Aqua so posebna kategorija mehkih kontaktnih leč z izjemno prepustnostjo za kisik. Uporabljajo se za optično korekcijo vida oseb z zdravimi očmi in minimalnim astigmatizmom, ki ne vpliva na vid. Izdelane so iz materiala, ki omogoča stalno nošnjo leč. Namreč, že desetletja je stalno ali permanentno nošenje kontaktnih leč izziv znanosti.

 

 

Air Optix® Astigmatism

Torične kontaktne leče za običajne dioptrije. Jasen vid in udobna nošnja hkrati.

Večina pacientov z astigmatizmom ni zadovoljna s svojimi toričnimi kontaktnimi lečami in 2-krat pogosteje prenehajo z nošnjo leč kot tisti s sferično korekcijo. Veliko jih nosi torične kontaktne leče s prepustnostjo za kisik okoli 15 Dk/t, kar je znatno pod Harvitt in Bonannovo normo, ki znaša 125 Dk/t. Simptomi, kot so: suhe oči, neudobje, rdeče oči in nejasen vid, so citirani kot problemi, ki jih Air Optix® dodobra odpravljajo.

 

 

Air Optix® Multifocal

Progresivne kontaktne leče za običajne dioptrije. Svež in jasen pogled na vse razdalje.

Nove kontaktne leče Ciba Vision Air Optix® Multifocal zagotavljajo odličen vid na bližino (branje), srednjo razdaljo (delo z računalnikom) in daljavo (vožnja avtomobila). Primerne so za osebe z nastajajočo presbiopijo (starostna daljnovidnost) oziroma osebe, ki imajo presbiopijo dlje časa in želijo napredovati z nošnjo kontaktnih leč.

 

 

Dnevne kontaktne leče Dailies®

Osvežujoče udobje z vsakim mežikom

Imate občutljive oči? Se pogosto borite s suhim zrakom v pisarni, fitnesu ali doma? Kontaktne leče blagovne znamke DAILIES® so edine kontaktne leče za enkratno uporabo z vgrajenim očesnim lubrikantom za vlaženje oči, ki se sprošča z vsakim mežikom v solznem filmu preko celega dne (do 20 ur). Leče so zato vlažne in udobne, k dodatnemu udobju pa prispevajo tudi zelo tanki robovi leč, zato jih na očesu skoraj ne boste čutili.

 

 

 

 

 

 

Dnevne kontaktne leče Freshlook®

Izrazite se z barvnimi kontaktnimi lečami FreshLook.

Barvne kontaktne leče FreshLook bodo poudarile lepoto Vaših oči. Patentirana tehnologija leč je zasnovana tako, da barvo oči spremeni na naraven način. Izbira ustrezne barve kontaktnih leč je enostavna. Poiščite jo s pomočjo barve Vaših las in oči v tabeli, ki jo najdete v spletnem katalogu. Izbrano lečo lahko testirate pri svojem očesnem strokovnjaku.