ClearLab

 

Clear™ 1-day sferične mehke dnevne kontaktne leče.
Mehke dnevne kontaktne leče Clear 1-day do prve biomimetične sferične kontaktne leče z asferično prednjo ploskvijo. Izdelane so iz materiala Hioyefilcon A, katerega odlika je zadrževanje vode. Tudi po 16 urah nošenja se ne izsušijo in ne skrčijo.  Clear 1-day so prva izbira za tiste, ki nosijo kontaktne leče priložnostno, za šport, na dopustu, zabavi. Dnevna menjava kontaktnih leč je tudi najbolj zdrav način nošenja kontaktnih leč – vsak dan nova, sveža kontaktna leča.

 

Clear™ all-day so mehke mesečne kontaktne leče z asferično prednjo ploskvijo. Izdelane so iz materiala, ki dehidrira petkrat počasneje in rehidrira petkrat hitreje kot drugi  materiali. Asferična prednja ploskev, katere geometrija je optimirana s pomočjo »wavefront« tehnologije, izboljša vizus, ob tem pa zmanjša povprečno debelino leče in s tem poveča pretok kisika. Clear all day so primerne za korekcijo dioptrije pri tistih, ki nosijo kontaktne leče več kot 12 ur na dan in se zadržujejo v suhih okoljih. Leče zadržijo prvotno vsebnost vode skozi ves dan, prepustnost za kisik pa je ves čas nošenja konstantna.

 

 

 

Clear™ all-day T so mehke mesečne kontaktne leče. Tudi po 16 urah nošenja se ne očesu ne izsušijo in ne skrčijo. Odlično zadržijo prvotno vsebnost vode skozi ves dan, ravno tako je prepustnost za kisik skozi ves dan konstantna. Clear all-day T so prava izbira za korekcijo dioptrije in astigmatizma pri tistih, ki nosijo kontaktne leč več kot 12 ur na dan in se zadržujejo v suhih okoljih.