SafiLens

Safe-gel 1 Day

Safe-gel 1 Day so dnevne kontaktne leče, namenjene za dnevno ali občasno nošenje.
Odlična nosljivost, zelo praktične za ljudi z alergijami, saj si lahko vsak dan vstavijo novo, popolnoma sterilno lečo. Leče  Safe-Gel 1 Day so praktična rešitev tudi za ljudi, ki leče nosijo samo občasno (pri športu ali ob družabnih večerih). Prednost dnevnih leč je, da jih ni potrebno vsakodnevno izpirati. Škatlica vsebuje 30 leč.

 

 

Safe-gel 1 Day Toric

Safe-gel 1 Day Toric so dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma, namenjene za dnevno ali občasno nošenje.
Te biokompatibilne dnevne leče, so narejene s ti. hilaruonskim gel kompleksom (hylaruon gel complex). Hilaruon v sami leči zadrži vlažnost, kar jo ohranja mehko in svežo cel dan. Suhe in občutljive oči, se bodo zlahka privadile tem lečam. Občasni uporabniki leč, bodo tudi lažje uživali v nošnji teh leč. V paketku je 30 leč.

 

 

Safe-gel FRP

Safe-gel FRP so mesečne kontaktne leče za vsakodnevno svežino in udobje, vse dni v mesecu.
Mesečne kontaktne leče Safe-Gel FRP so s strani strokovnjakov narejene tako, da na očesu ohranijo najbolj optimalen položaj. Zaradi edinstvene vlažnosti ohranijo prožnost tudi po večih urah nošnje. Težav z izsušenimi lečami tukaj ni. Razpon dioptrij, ki jih ponujajo leče Safe-Gel 30, omogoča uporabo ljudem, ki imajo visoko kratkovidnost. V škatlici je 6 leč.

 

 

Safe-gel 7 Days

Safe-gel 7 Days so 7-dnevne kontaktne leče, namenjene vsem tistim, ki želijo teden začeti z novim parom leč.
Safe-Gel 7 Days tedenske leče nudijo svežino dnevnih leč in zanesljivost mesečnih leč. Tedenska svežina in čist občutek, brez vsakodnevnega menjavanja (primerno za poslovne ali kratke izlete). Nov, svileno mehak biopolimer (filcon 1B), omogoča lahko in zanesljivo lego na očesu. Vsebuje tudi UV filtre, ki ščitijo pred nevarnimi žarki.

 

 

 

Safe-gel 7 Days  Toric

Safe-gel 7 Days  Toric so 7-dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma.
Safe-Gel 7 days toric zagotavljajo tedensko mehkobo in svežino. Vlažilni sestav v leči, le to ščiti pred izsušitvijo – z vsakim pomežikom se hilaruonski gel porazdeli po celi leči. Prednost tedenske menjave je zmanjšana možnost nalaganja škodljivih oblog na lečo.

 

 

Carrera contact

Carrera so nove mehke mesečene kontaktne leče za aktiven iz razgiban vsakdan vse dni vmesecu.
Zaradi svojih izjemnih tehničnih lastnosti so primerne za profesionalne športnike, poklicne voznike in vse ljubitelje aktivnega in dinamičnega življenja. Leče odlikuje dolgotrajno udobje, ki ga zagotavlja patentiran material in udobna oblika notranje površine in robov leče.

 

 

 

 

Carrera Sport Plus 32

Carrera Sport Plus 32 so nove dnevne mehke kontaktne leče za aktivno vsakdanjo in občasno uporabo.
Pri preizkušanju teh leč so sodelovali pomembni športniki, kot so Ralph Schumacher (formula1), Lilian Turam (nogomet), Danilo di Luca (kolesar) in Roberto Locatelli (Moto GP). Leče omogočajo visoko nočno ostrino vida s pomočjo inovativne zunanje oblike.