Zeiss

Zeiss Contact 1  Day

Zeiss Contact 1  Day so dnevne mehke kontaktne leče, katerih odlika je izjemno udobje nošenja in enostavna uporaba. Ne potrebujemo posebnega čiščenja in vzdrževanja, saj jih po enkratni uporabi zavržemo. Izdelane so iz materiala Methafilcon A, ki zelo dobro prepušča kisik.

 

Zeiss 30 day air

Zeiss 30 day air so nove mesečne leče Carla Zeissa. Leča postavlja nova merila na vseh področjih. Izdelane so iz silikonhidrogela, katerega kakovost je vrhunska.  Spremenjen in na novo oblikovan je tudi robni profil, s tem so odpravili težave zaradi ostrega robnega profila. Imajo odlično sposobnost vezave vode, visoko odpornost proti beljakovinskim oblogam. Namenjene in primerne so za dolgo oziroma podaljšano dnevno uporabo. Primerne so za občutljive in premalo vlažne oči saj ohranjajo nivo vlažnosti skozi cel dan.

 

Zeiss 30 day spheric

Zeiss Contact Day 30 spheric -
odlična ostrina vida za kratkovidne in daljnovidne.
Širok razpon dioptrije leč Contact Day 30 spheric, omogoča ljudem, ki imajo močno ametropijo (refrakcijska nepravilnost, kjer slika ne nastane na mrežnici – kratkovidnost, daljnovidnost, astigmatizem), da tudi kdaj posežejo po kontaktnih lečah. Leče se očesu dobro prilagodijo, kar pomeni izredno stabilnost.

 

Zeiss 30 day toric

Zeiss Contact 30 Day toric – odlična ostrina vida za kratkovidne uporabnike kontaktnih leč z astigmatizmom.
Imate astigmatizem in bi potrebovali kontaktne leče? Potem so Contact Day 30 toric prave za vas. Ocufilcon D je material, ki ima nase dobro veže vodo, kar omogoča tudi dobro prepustnost kisika. Leče tako omogočajo očesu, da diha, istočasno pa zmanjša njegovo izsuševanje. Povprašajte svojega okulista o Lečah Zeiss Contact 30 Day toric.

 

Zeiss 30 day colour

Barvno paleto teh leč sestavljajo tri enobarvne (kristalno modra, žadasto zelena in kraljevsko modra) kontaktne leče in pet tribarvnih (siva, modra, vijoličasta, barva lešnika in zelena) kontaktnih leč.
Prednosti Contact Day 30 colours so vrhunska optična kakovost. Barve so naravne in žive. Imajo odlično sposobnost vezave vode in so udobne za nošenje. So prava izbira za tiste, ki si upajo več.